10 min 43 s • 29.5.2023 Menestysresepti-podcast osa 64. Raaka-aineet kunniaan!
12 min 40 s • 17.4.2023 Menestysresepti-podcast osa 63. Pekka Terävän mietteitä mm. käsityön arvostuksesta ja vastuullisuudesta..
13 min 16 s • 23.3.2023 Menestysresepti-podcast osa 62. Kaskis, kirje ja tähti.
14 min 9 s • 9.3.2023 Menestysresepti-podcast osa 61. Frex innovaatiokilpailun voittaja.
20 min 23 s • 12.5.2022 Menestysresepti-podcast osa 60. Luomutila Bosgård.
34 min 2 s • 5.5.2022 Menestysresepti-podcast osa 59. Olivo ja italialaiset raaka-aineet.
26 min 12 s • 29.4.2022 Menestysresepti-podcast osa 58. Kondiittorimestari.
31 min 20 s • 21.4.2022 Menestysresepti-podcast osa 57. Bocuse d'Or-edustajamme mietteitä ja kuulumisia.
26 min 45 s • 14.4.2022 Menestysresepti-podcast osa 56. Bocuse d´Or-assistentti.
38 min 42 s • 7.4.2022 Menestysresepti-podcast osa 55. Ruokapodcastien tarinat.
32 min 19 s • 31.3.2022 Menestysresepti-podcast osa 54. Suomea toisena kielenä puhuvat ja ravintola-alan koulutus.
15 min 42 s • 24.3.2022 Menestysresepti-podcast osa 53. Nuoren kokin mietteitä.
30 min 32 s • 17.3.2022 Menestysresepti-podcast osa 52.Opettajan mietteitä ravintola-alassta ja sen potentiaalista.
14 min 22 s • 10.3.2022 Menestysresepti-podcast osa 51. Ruoka- ja juomavinkkejä kevättalveen.
35 min 43 s • 3.3.2022 Menestysresepti-podcast osa 50, Drinkkejä, ruokakulttuuria ja tasa-arvoa.
17 min 21 s • 11.11.2021 Menestysresepti-podcast osa 49. Helsingin kaupunki ja liha.
25 min 58 s • 4.11.2021 Menestysresepti-podcast osa 48. Finnjävel ja Michelin-tähti.
37 min 31 s • 28.10.2021 Menestysresepti-podcast osa 47. Olutasiantuntija Aniko Lehtinen.
35 min 15 s • 14.10.2021 Menestysresepti-podcast osa 46. Ravintolapäällikkö Tilda Kaus, Hard Rock Cafe Helsinki.
39 min 28 s • 7.10.2021 Menestysresepti-podcast osa 45. Yllättävä urasiirto.
Suosituimmat podcastit Suplassa